Колеги,какво ще ми препоръчате - ламбда сонда за Алфа 2.0 ТС от Александър ауто оригинална на Бош за 240 лв. или пак от Александър ауто друг вид за 140 лв. По-евтината върши ли работа ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ламбда сонда - съвет
Collapse
X
-
Намерих ламбда сонда на Магнет Марели ( универсална) - 105 лв. Обаче утре трябва да ми махнат старата и да отида до магазина,за да видят дали старата има някакво червено кабелче( ако има,нямало да стане) и ми казаха,че ще се използва старата букса. Някой слагал ли е Магнет Марели ? Става дума за Алфа 156 2.0 ТС`98.Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark`98
Comment
-
Потърси колегата spe4elist. Аз купих от него оригинална БОШ с буксата за 100 и няколко лева. Преди това слагах какви ли не универсални и не работи колата добре с тях и не. С тази заспа
Ето му номера: 0889431821
Търговски представител е на БОШ във фирма Киров. Ще ти я прати по куриер. Сондата идва в оригинална кутиика. На резбата си има паста против да не се завари резбата от високата температура.Last edited by oem; d.m.y г., 15:29.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от muenchen Покажи съобщениеКолеги,какво ще ми препоръчате - ламбда сонда за Алфа 2.0 ТС от Александър ауто оригинална на Бош за 240 лв. или пак от Александър ауто друг вид за 140 лв. По-евтината върши ли работа ?Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
Comment
-
И аз да се отчета за ламбдата - смених старата с оригинална на Бош, с букса, с холограмен стикер, за 120 левчета с ДДС. Разхода драстично намаля - с пълна догоре кола, пуснат климатик и смазване до долу на газта по магистралата към Варна засякох разход по маршрута Русе - Варна - Бургас - Приморско и обратно около 8.2 на 100. А преди със старата ламбда... До Търново засичах без климатик, ненатоварен, излизаше... Абе не ми се говори! Сега всичко е 6-ца!Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
Alfa Romeo 146 ti
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеПотърси колегата spe4elist. Аз купих от него оригинална БОШ с буксата за 100 и няколко лева. Преди това слагах какви ли не универсални и не работи колата добре с тях и не. С тази заспа
Ето му номера: 0889431821
Търговски представител е на БОШ във фирма Киров. Ще ти я прати по куриер. Сондата идва в оригинална кутиика. На резбата си има паста против да не се завари резбата от високата температура.
И каква е цената?
Comment
-
Първоначално публикувано от kkkrisss Покажи съобщениеИмаш ли представа дали може да ми изпрати оригинална сонда за Алфа 147?
И каква е цената?
И аз взех от него оригинална, но както и предните две нещо не бачкат както трябва (предните бяха оригинална бош - ударена {в камък вероятно} и магнети марели универсална), но трябва да отбележа че съм на газ и може там да е тънкия момент.Honda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана)
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment
-
Преди 2.5 години сложих оригинална ламбда с цена не искам да си спомня
и разхода падна с около 2-3 литра градско, от около 6 месеца разхода ми е
доста висок и все се каня а я сменя, на диагностика излиза, че си работи
но е доста мудна, и при цена от 100лв явно ще ми излезе по-добре
направо да я сменям вместо да чакам тотално да заспи.ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98
Comment
-
Оня ден едно аверче ми донесе някаква нова ламбада NTK дето били фирмата правеща NGK свещите, но още не ми остава време да я сложа че да видя дали има разлика.....
Някой знае ли нещо за тях?????"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment